joi, 21 octombrie 2021
spot_img
AcasăLa ziActualitate11 ONG-uri organizează marți un protest la trei ani după mitingul Diasporei...

11 ONG-uri organizează marți un protest la trei ani după mitingul Diasporei din 10 August 2018. Între timp, DIICOT a ucis dosarul, care se plimbă la nesfârșit între instanțe

Mai multe ONG-uri și asociații organizează marți, 10 august, un protest față de tergiversarea dosarului care anchetează capii Jandarmeriei, acuzați de reprimarea violentă a mitingului Diasporei de acum exact trei ani. DIICOT, sub conducerea fostei șefe Giorgiana Hosu, numită în funcție de președintele Iohannis la propunerea ministrului Cătălin Predoiu, a vrut să închidă dosarul. Acum, dosarul se plimbă la nesfârșit între instanțe.

Evenimentul de marți e organizat sub sloganul ”Vrem vinovații pentru 10 August 2018”.

Protestul din 10 august 2021 este organizat de 11 organizații și asociații: Corupția ucide, Declic, Aradul Civic, Geeks for Democracy, Rezistența Civică Galați, Voluntari în Europa, Ștafeta Steagului Uniunii Europene, Evoluție în Instituție, Inițiativa România, Insistăm, Rezistența.

Citește articolul complet în G4Media

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE