118 producţii din 40 de ţări, în selecţia oficială a Festivalului Internaţional de Film şi Televiziune SIMFEST

Data:

Juriul de preselecţie al celei de-a XVIII-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film şi Televiziune SIMFEST, care va debuta pe 13 septembrie la Târgu Mureş, a admis în selecţia oficială 118 producţii din 40 de ţări de pe toate continentele, dintr-un total de 410 producţii de televiziune din 56 de ţări.

“Ediţia a XVIII-a a Festivalului Internaţional de Film şi Televiziune SIMFEST îşi deschide porţile luni, 13 septembrie. Juriul de preselecţie a avut de ales din 410 producţii, trimise din 56 de ţări. În selecţia oficială au rămas 118 producţii din 40 de ţări. Sunt reprezentate în competiţia finală toate continentele (…). O mare parte a producţiilor calificate în Selecţia Oficială va fi difuzată, de asemenea, zilnic, pe pagina de Facebook a festivalului. Fiecare film va fi păstrat pe pagină timp de 24 de ore”, au anunţat organizatorii SIMFEST, vineri, printr-un comunicat de presă.

Potrivit SIMFEST, la această ediţie va fi acordat un Premiu Special pentru cea mai bună producţie din România şi Republica Moldova şi, în premieră, filmul românesc va reprezenta o parte importantă a programului, prin organizarea “Săptămânii filmului românesc”.

[…]

Citește integral în Știrile Transilvaniei

spot_imgspot_img
Știrile Transilvaniei
Știrile Transilvaniei
ȘTIRILE TRANSILVANIEI este o platformă media care și-a propus să aducă în atenția întregii Românii evenimentele de interes din Transilvania, întrucât considerăm că această parte de țară este un model de bună conviețuire, de bună guvernanță, dar și de bune practici economice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Viceprimarul USR al Braşovului trimis în judecată: Sunt nevinovată, dar nu mai candidez

Viceprimarul USR al Braşovului trimis în judecată. Flavia Boghiu...

Judecătorii au respins candidatura primarului localității din care face parte satul Viscri

Judecătorii au respins candidatura primarului localității din care face...

Iulian Dumitrescu candidează pentru un nou mandat, deși este acuzat de luare de mită

Iulian Dumitrescu candidează pentru un nou mandat de preşedinte...