13 candidați pe un loc de muncă la Iaşi. Care sunt cele mai bine plătite joburi

Data:

Concurență mare, la Iași, pe anunțurile de recrutare publicate de OLX. Au fost 13 candidați care au aplicat anul trecut, în medie, pentru fiecare loc de muncă oferit în județul Iași pe platforma de anunțuri, în timp ce media națională a fost de opt candidați pe un loc de muncă.

Cu aproape 400.000 de aplicanți pentru cele 31.321 de oferte de muncă, populația Iașului a manifestat cel mai mare interes pentru un loc de muncă în 2021. Asta în condițiile în care capitala de Nord Est a țării s-a situat abia pe locul cinci în topul județelor cu cele mai multe oferte de muncă.

În cea de-a șasea ediție a Indexului locurilor de muncă realizat de OLX, platforma de anunțuri a făcut totalurile pentru anul 2021, așa cum se reflectă acestea din ofertele de angajare și din răspunsurile primite din toată țara. A fost cel mai bun an al pieței de recrutare online, susține raportul. La nivel național s-au publicat 741.238 de anunțuri de angajare, la care candidații din România au răspuns cu peste șase milioane de CV-uri depuse.

Citește articolul integral pe Ziaruldeiasi.ro

Citește și: Șeful ISCIR, acuzat de DNA că le cerea mită câte 1.000 de euro lunar subalternilor pentru a-i menține în funcții

Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: