16 lucrări de artă din materiale reciclate pot fi admirate la Cluj, într-o expoziție a campaniei împotriva violenței de gen

Data:

Potrivit Transilvania Reporter, clujenii pot admira, până în 10 decembrie, o expoziție de lucrări realizate din materiale reciclabile și dedicate opririi violenței îndreptate împotriva femeilor. Expoziția „Recycled Art Exhibition 16 Days” e realizată de artiștii Asociația Art Mirror și face parte din Campania 16 zile pentru combaterea violenței de gen, în Cluj.

Toate lucrările expuse sunt realizate din materiale reciclate: hârtie reciclată manual și panouri din dopuri de vin, iar temele abordate sunt violența de gen, discriminarea de gen, egalitatea și leadershipul.

„Ne alăturăm acum, pentru al treilea an consecutiv, campaniei 16 zile de activism împotriva violenței de gen derulată de partenerii noștri de la Patrir. Credem că arta poate face mai mult decât să ne bucure privirea: poate trage semnale de alarmă, poate ajuta la diminuarea unui fenomen și la conștientizarea lui”, spune președintele Asociației Art Mirror, Cristina Cantemir.

Articolul integral, în Transilvania Reporter!

Sursa foto: Transilvania Reporter

Citește și: VIDEO Oficial al Agenției Europene pentru Medicamente (EMA), despre situația actuală a vaccinurilor și terapiilor împotriva COVID-19 (presshub.ro)

spot_imgspot_img
Transilvania Reporter
Transilvania Reporterhttp://www.transilvaniareporter.ro
Săptămânalul Transilvania Reporter este primul şi singurul săptămânal quality de pe piaţa de media din Transilvania, cu articole de autor, analize şi sinteze prin care dezvoltă actualitatea, cu un conţinut axat pe ceea ce înseamnă Transilvania, prin spirit şi cultură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cum plătesc locuitorii unei comune pentru a fi dezinformați? | Gazeta de Stâlpeni

Cum plătesc locuitorii unei comune pentru a fi dezinformați?...

Totul pentru bucureșteni: Negoiță „aduce” pe bani publici Grecia la el în sector | Aktual24

Totul pentru bucureșteni: Negoiță „aduce" pe bani publici Grecia...

Ce super-armă nouă a folosit SUA pentru doborârea rachetelor iraniene? | Aktual24

Ce super-armă nouă a folosit SUA pentru doborârea rachetelor...