vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăLa ziCultură16 lucrări de artă din materiale reciclate pot fi admirate la Cluj,...

16 lucrări de artă din materiale reciclate pot fi admirate la Cluj, într-o expoziție a campaniei împotriva violenței de gen

Potrivit Transilvania Reporter, clujenii pot admira, până în 10 decembrie, o expoziție de lucrări realizate din materiale reciclabile și dedicate opririi violenței îndreptate împotriva femeilor. Expoziția „Recycled Art Exhibition 16 Days” e realizată de artiștii Asociația Art Mirror și face parte din Campania 16 zile pentru combaterea violenței de gen, în Cluj.

Toate lucrările expuse sunt realizate din materiale reciclate: hârtie reciclată manual și panouri din dopuri de vin, iar temele abordate sunt violența de gen, discriminarea de gen, egalitatea și leadershipul.

„Ne alăturăm acum, pentru al treilea an consecutiv, campaniei 16 zile de activism împotriva violenței de gen derulată de partenerii noștri de la Patrir. Credem că arta poate face mai mult decât să ne bucure privirea: poate trage semnale de alarmă, poate ajuta la diminuarea unui fenomen și la conștientizarea lui”, spune președintele Asociației Art Mirror, Cristina Cantemir.

Articolul integral, în Transilvania Reporter!

Sursa foto: Transilvania Reporter

Citește și: VIDEO Oficial al Agenției Europene pentru Medicamente (EMA), despre situația actuală a vaccinurilor și terapiilor împotriva COVID-19 (presshub.ro)

Transilvania Reporterhttp://www.transilvaniareporter.ro
Săptămânalul Transilvania Reporter este primul şi singurul săptămânal quality de pe piaţa de media din Transilvania, cu articole de autor, analize şi sinteze prin care dezvoltă actualitatea, cu un conţinut axat pe ceea ce înseamnă Transilvania, prin spirit şi cultură.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE