duminică, 26 septembrie 2021
AcasăJustiție18 ani de închisoare pentru femeia din Dej care și-a lăsat copilul...

18 ani de închisoare pentru femeia din Dej care și-a lăsat copilul de 9 ani în comă, mâncat de viermi și muște

Femeia din Dej care și-a lăsat copilul de 9 ani în comă, mâncat de viermi și muște, mort după ce medicii nu l-au mai putut salva, a fost condamnată la 18 ani de închisoare. Femeia acuzată de omor calificat și de violență în familie nu își recunoaște fapta nici la un an de la decesul copilului său, scrie realitatea.net.

Cazul băiatului de 9 ani din Dej, găsit în comă, mâncat de viermi și muște, într-un apartament din Dej, șoca întreaga țară în urmă cu exact un an.

Când a fost descoperit, pe 24 iulie 2020, zone ale corpului băiatului erau intrate în putrefacție din cauza rănilor netratate. 

Băiatul a murit pe 9 august 2020, la spital, la Cluj-Napoca, după două săptămâni de încercări disperate ale medicilor pentru a-l salva. Din relatările din presă de la acea dată, băiatul ar fi început să dezvolte probleme de comportament și refuza să se mai coboare din pat. Mama, Fuleki Erszebet, a fost arestată atunci pentru rele tratamente aplicate minorului.

Citește articolul integral în Reporteris

ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE