Zăpada şi poleiul care nu există pe Transfăfărășan. Drumul a fost închis sub pretextul „condițiilor meteorologice nefavorabile”

Data:

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat, luni, că drumul naţional DN 7C Transfăgărăşan se închide, începând cu 25 octombrie, pe tronsonul cuprins între km 104+000 (Piscu Negru) până la km 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă). E vorba despre cei 26 de km de drum de mare altitudine, care sunt deschişi circulaţiei numai în timpul verii.

Pe Transfăgărăşan nu e mai deloc zăpadă

„Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (polei și zăpadă), pentru siguranța participanților la trafic, CNAIR și Poliția Rutieră au decis ca circulația autovehiculelor să se mențină închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 67C (Transalpina), între Rânca și Obârșia Lotrului și pe DN7C Transfăgărășan, între Piscul Negru și Bâlea Cascadă”, au transmis cei de la CNAIR.

Pe Transfăgărăşan, la închiderea drumului, nu era mai deloc zăpadă, iar polei, nici atât. Potrivit argesulonline.ro, drumul ar fi putut fi lăsat deschis traficului, în continuare, pentru încă cel puţin câteva zile.

Articolul integral, pe argesulonline.ro!

spot_imgspot_img
Argeșul Online
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Mediocritatea liderilor politici | Revista22

Mediocritatea liderilor politici români din ultimul deceniu a dus...

Cătălin Cîrstoiu despre retragere: Până acum o săptămână eram un om respectat

Cătălin Cîrstoiu despre retragere: „până acum o săptămână eram...

Noi achiziții pentru creșterea securității României | Monitorul de Cluj

Noi achiziții pentru creșterea securității României, în contextul creșterii...