26 de rețele de socializare despre care nu știai

Data:

Gama aplicațiilor fondată de Mark Zuckerberg, care include Facebook, Facebook Messenger, Whatsapp și Instagram, și Twitter-ul deținut de Elon Musk sunt cele mai populare potrivit clasamentelor AppStore și Magazine Play. Deși nu sunt disponibile global, acestea au numere impresionante de descărcări.

Însă, în afară de acestea, există multe alte aplicații despre care poate nu ați auzit sau poate știți despre ele, dar nu știți exact ce pot face. Iată o scurtă prezentare a celor mai cunoscute dintre acestea.

Discord este o aplicație gratuită creată pentru a susține comunitățile de gaming. Platforma este disponibilă pe Windows, macOS, Android, iOS, Linux și în navigatoarele web.

A apărut oficial pe data de 13 mai 2015, fiind creată de mai mulți gameri care, întâmpinând probleme de comunicare în jocurile pe care le jucau, au încercat să-și facă propria platformă care ulterior a avut un succes de nebănuit în lumea gaming-ului.

În mai 2018, existau 130 de milioane de utilizatori unici înregistrați în aplicație, iar în mai 2020 erau aproximativ 300 de milioane de utilizatori înregistrați.

Citește și: Iana Matei, despre traficul de persoane: Copiii sunt racolați direct pe WhatsApp. Unde sunt măsurile Guvernului?

Aplicația funcționează pe baza grupurilor numite „servere”, în care pot participa mai multe persoane și pot comunica prin intermediul chaturilor numite „canale”. Oricine poate crea un server în mod gratuit, plățile suplimentare nefiind necesare. Utilizatorii pot comunica în mod privat de asemenea, prin intermediul Mesajelor Directe (eng. Direct Message, DM).

Continuarea, în Info Sud-Est!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: pixabay.com)

spot_imgspot_img
Info Sud-Est
Info Sud-Esthttp://www.info-sud-est.ro
Ziar regional care acoperă subiecte din județele Constanța și Tulcea, dar și subiecte cu impact la nivel național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Birourile electorale din Dolj au fost dizolvate | Nouapresa.ro

Birourile electorale din Dolj au fost dizolvate sâmbătă, după...

Cîrstoiu Suveică | Revista22

Cîrstoiu Suveică este după chipul și asemănănarea politicienilor, are...