vineri, 3 decembrie 2021
AcasăLa ziActualitate30 de pacienți de la Lețcani, transferați în alte spitale. Sistemul de...

30 de pacienți de la Lețcani, transferați în alte spitale. Sistemul de căldură a cedat

30 de pacienți au fost transferați în cursul serii și nopții trecute de la Spitalul modular de la Lețcani. Transferul a avut loc după ce sistemul de încălzire nu mai făcea față temperaturilor negative de afară, dar și în urma unei ușoare scăderi a presiunii pe sistemul sanitar care a permis gestionarea pacienților între spitalele suport.

 Majoritatea transferurilor au fost realizate de către SMURD și Serviciul Județean de Ambulanță, însă 4 pacienți au fost externați pentru continuarea tratamentului la domiciliu. Astfel, restul de 26 de pacienți au fost transferați după cum urmează: 10 la Spitalul de Boli Infecțioase, dintre care 1 la ATI, 2 pe ATI la Institutul Regional de Oncologie, 4 la Spitalul CFR, alți 4 la ATI la Spitalul de Neurochirurgie și 6 pacienți la Spitalul „Sf. Spiridon”: 5 vor fi tratați în Unitatea de Primire a Urgențelor, iar 1 a mers direct pe ATI, informează ZIARUL DE IAȘI.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE