300 de specialiști din tehnologie și finanțe din peste 20 de țări s-au reunit la Oradea

Data:

Ediția pilot Unchain Fintech Festival reunește, timp de două zile, în Cetatea Oradea circa 300 de specialiști din peste 20 de țări cu expertiză în domeniile tehnologie și finanțe.

În cadrul conferinței, despre care organizatorii spun că este cel mai important eveniment de profil organizat anul acesta în Europa de Est, sunt abordate teme precum viitorul banking-ului, sisteme inovative de plată, tehnologia blockchain și altele.

Deschiderea conferinței a avut loc miercuri, la eveniment participând profesioniști de top în cele două domenii din mai multe țări precum Ungaria, Bulgaria, Serbia, Polonia, Irlanda sau Japonia.

Printre cei care iau parte la lucrări se numără reprezentanți ai unor firme cu renume precum Visa, Google Cloud și Elrond sau bănci precum Raiffeisen Bank, Banca Transilvania ori Alpha Bank.

Citește articolul integral pe Ebihoreanul.ro

Citește și: Aproape jumătate dintre români cred că sunt păcăliți prin știri. 49% cred că pot identifica o minciună

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Ebihoreanul.ro)

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Festival Holistic la Iași | Ziarul de Iași

Festival Holistic la Iași, evenimentul va avea loc în...