45 de tuneluri cu o lungime totală de 11 kilometri pe Autostrada A8

Data:

Cristian Pistol, directorul general al CNAIR, a prezentat ieri într-o intervenție online la o dezbatere organizată de « Ziarul de Iaşi »stadiul celor două autostrăzi din Moldova, cu două loturi în execuție între segmentul Ploiești-Buzău și alte două pe Buzău-Focșani, altele două fiind contestate, iar încă două, din ultimul segment menționat, în evaluare.

Așa cum se știe, de la Focșani la Pașcani via Bacău este perioada depunerii ofertelor, iar dincolo de Pașcani, spre Suceava-Siret, se lucrează la studiile de fezabilitate.

Cât privește A8, procedura de achiziție a lucrărilor pe cele două capete ale sectorului montan (Tg. Mureș-Miercurea Nirajului și Moțca-Leghin) va fi lansată până la sfârșitul acestui an, orizontul optimist de începere a șantierului fiind mijlocul anului viitor.

Citește articolul integral pe Ziaruldeiasi.ro

Citește și: Regina Elisabeta, sub supraveghere medicală. Medicii, îngrijorați de starea suveranei. Toată familia regală se adună la castelul Balmoral

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Imagine generică – Sursa foto: Pexels.com)

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Urmăriți internaționali, aduși în țară de Poliția Română

În perioada 18 – 19 aprilie 2024, Poliția Română...

Sprijin pentru transformarea digitală a ONG-urilor | Săptămâna Online

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene în calitate de coordonator...

Programul manifestărilor dedicate împlinirii a 105 ani de la intrarea Armatei române în Oradea | Bihoreanul

Programul manifestărilor dedicate împlinirii a 105 ani de la...