duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăRecomandate50 de pacienţi COVID-19 din România, preluați de spitale din Ungaria pentru...

50 de pacienţi COVID-19 din România, preluați de spitale din Ungaria pentru internare la Terapie Intensivă

Ungaria va prelua 50 de pacienţi Covid în stare gravă care au nevoie de tratament pe secţii de Terapie Intensivă, a anunţat, miercuri, la Budapesta, ministrul ungar de Externe, Péter Szijjártó. Bolnavii vor fi duşi în spitalele din Debreţin şi din Szeged.

Potrivit agenţiei naţionale de presă din Ungaria, MTI, şeful diplomaţiei ungare a subliniat că „în ceea ce priveşte epidemia, România trebuie să răspundă unor provocări extrem de mari” şi că „există o mulţime de pacienţi care se află într-o situaţie foarte gravă, numărul zilnic al cazurilor este foarte mare”.

Potrivit aceleiaşi surse, în ultimele zile, Ungaria s-a aflat în contact permanent cu vicepremierul Kelemen Hunor şi cu ministrul sănătăţii, Cseke Attila, pentru a identifica modul în care Ungaria ar putea ajuta România în această situaţie extrem de dificilă, a mai transmis Szijjártó.

Citiți articolul integral pe Ebihoreanul.ro

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE