7,54 miliarde de euro, atât produce Iașul într-un an

Data:

1,03 miliarde de euro. Aceasta a fost cifra de afaceri realizată de managerii și antreprenorii prezenți la Gala Mediului de Afaceri – un eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie Iași, care a premiat companiile de top din Județul Iași.

Cei aproape 150 de antreprenori prezenți la eveniment “cântăresc” cât 14% din cifra de afaceri realizată anul trecut de toate firmele din județ, și sunt reprezentanții a 10% din numărul salariaților din societățile comerciale locale.

Anul trecut, Județul Iași s-a clasat pe locul 14 în România, cu o cifră totală de afaceri de 7,54 miliarde de euro. Din cele peste 20.200 de companii ieşene care au reușit anul trecut să înregistreze o cifră de afaceri mai mare decât zero, 3.319 au ocupat o poziție de top în domeniul lor de activitate. Adică s-au clasat pe una din primele 10 poziții, după dimensiunea firmei și codul CAEN în care activează.

Citește și: Inteligența Artificială, folosită de cercetătorii români pentru detectarea anomaliilor în sarcină

Aceste firme, deși reprezintă doar 16% din totalul companiilor care funcționează la Iași, au realizat împreună 74% din cifra de afaceri a județului și au pe statul de plată aproape 60% din totalul angajaților din companiile ieșene.

Continuarea, în Ziarul de Iași!

Foto: ziaruldeiasi.ro

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related