miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăRecomandate88% dintre români cred că țara merge într-o direcție greșită

88% dintre români cred că țara merge într-o direcție greșită

Doar 11% dintre români cred că țara merge într-o direcție bună, în timp ce 88% indică o direcție greșită, arată un sondaj realizat de IRES.

„Am 30 de ani de când fac sondaje și nu am văzut niciodată o asemenea cifră. În ultimii ani, în cea mai mare criză, aveam cam 25% din oameni care spuneau că direcția e bună. Restul spuneau că direcția e proastă. Acum vedem că doar 11% spun că direcția este bună. E cu adevărat o criză politică. N-am mai văzut așa ceva”, a explicat sociologul Vasile Dîncu în emisiunea Insider politic, difuzată de Prima TV.

În același timp, 60% dintre români cred că demiterea guvernului condus de Florin Cîțu prin moțiune de cenzură e un lucru bun. Doar 30% sunt de părere că e un lucru rău.

Citiți articolul integral pe Revista22.ro.

Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE