A doua zi a vizitei Primei Doamne a SUA în România – Întâlnire cu Carmen Iohannis, cu mame ucrainene, cu voluntari

Data:

Prima Doamnă a Statelor Unite, Jill Biden, se întâlneşte sâmbătă, în a doua zi a vizitei la Bucureşti, cu soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, urmând ca împreună să viziteze o şcoală din Capitală unde vor discuta cu copii ucraineni şi români.

„Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Dr. Jill Biden, a revenit în România, unde va petrece o parte din weekendul de Ziua Mamei, alături de mame şi copii din Ucraina, care au fost nevoiţi să fugă din ţara natală din cauza războiului lui Putin”, a anunţat Ambasada SUA la Bucureşti.

Conform aceleiaşi surse, sâmbătă, Dr. Biden se va întâlni cu soţia preşedintelui României, Carmen Iohannis, precum şi cu reprezentanţi ai agenţiilor ONU, ai ONG-urilor şi ai Guvernului României.

„Prima Doamnă Jill Biden va vizita şi o şcoală de stat care găzduieşte elevi refugiaţi ucraineni, pentru a discuta cu profesorii ucraineni şi români, elevii şi mamele din Ucraina”, a precizat reprezentanţa diplomatică.

Jill Biden va călători apoi la Bratislava, Slovacia, pentru a se întâlni cu personalul ambasadei SUA. Duminică, 8 mai, Prima Doamnă va merge la Kosice şi Vysne Nemecke, Slovacia, pentru a se întâlni cu refugiaţi, cu lucrători umanitari şi slovaci locali care sprijină familiile care au căutat refugiu în Slovacia în timpul acestei crize, titrează HOTNEWS.RO.

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Țara Lăpușului și Țara Beiușului, tradiții și obiceiuri transpuse în cuvinte | Crișana

Țara Lăpușului și Țara Beiușului, tradiții și obiceiuri transpuse...

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din București

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din...