luni, 24 ianuarie 2022
AcasăLa ziA8: Liderii asociaţiilor locale pro-autostradă, în poziție de atac

A8: Liderii asociaţiilor locale pro-autostradă, în poziție de atac

Potrivit Ziarului de Iași, modul revoltător în care noul guvern PSD-PNL pare se pună problema finanţării proiectelor de infrastructură ale Iaşului şi Moldovei i-a pus în poziţie de atac pe liderii asociaţiilor locale pro-autostradă. Aceştia au organizat ieri o conferinţă de presă comună, după consultările de la Bucureşti din ziua anterioară. Dorin Dobrincu, de la Mişcarea pentru Dezvoltarea Moldovei, susţine că e nevoie de „escaladarea discursului public, dar şi în privinţa atitudinii publice”. La rândul lor, liderii Împreună pentru A8 au anunţat ieri că se mută în Ministerul Transporturilor. „Acolo, în biroul ministrului, se discută şi se fac prioritizări. Nu consultări, că acestea sunt de faţadă”, susţine Cătălin Urtoi.

Liderii Mişcării pentru Dezvoltarea Moldovei şi ai Împreună pentru A8 au prezentat ieri un nou set de concluzii după întrevederea membrilor asociaţiilor pro-autostradă şi a politicienilor ieşeni cu vicepremierul Sorin Grindeanu, care este şi ministru al Transporturilor, şi cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, care este şi preşedintele PSD. „Am arătat public că proiectul A8 are o susţinere foarte largă din partea societăţii civile şi a politicienilor. La aceeaşi masă au stat politicieni din toate partidele care susţin autostrada A8”, a spus Ionel Apostol, preşedintele IptA8.

Articolul integral, în Ziarul de Iași!

Sursa foto: Facebook CNAIR

Horia-Roman Patapievici a primit Premiul „Petőfi”, la Budapesta. În laudatio s-a menționat că în timpul Revoluţiei din România, scriitorul a fost luat de pe stradă şi arestat (presshub.ro)

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE