marți, 24 mai 2022
AcasăLa ziAbsorbția cele peste 80 de miliarde de euro pe care România le...

Absorbția cele peste 80 de miliarde de euro pe care România le are la dispoziție din cele trei resurse europene, una din temele reuniunii de lucru de la Guvern

Premierul Nicolae Ciucă a convocat, joi, la sediul Guvernului, o reuniune de lucru cu Autoritățile de Management și miniștrii de resort. La discuții au participat Dan Vîlceanu, ministrul investițiilor și proiectelor europene, Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Adrian Chesnoiu, ministrul agriculturii și dezvoltării rurale, secretari de stat și directori generali/reprezentanți ai AM-urilor.

Principalele teme abordate au fost legate de stadiul implementării Cadrului Financiar Multianual 2014-2020, stadiul pregătirii perioadei de programare 2021-2027 și Programul Național de Redresare și Reziliență.

Premierul a subliniat nevoia de a lua toate măsurile necesare pentru a absorbi cele peste 80 de miliarde de euro pe care România le are la dispoziție din cele trei resurse europene.

Prioritare în acest sens vor fi punerea în stare de operativitate a Autorităților de Management și activarea responsabililor de reforme din structurile guvernamentale și a mecanismelor de lucru.

Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE