duminică, 19 septembrie 2021
AcasăLa ziActualitateAbureala fondurilor europene „atrase” de Primăria Piteşti sau de ce n-are ursul...

Abureala fondurilor europene „atrase” de Primăria Piteşti sau de ce n-are ursul coadă

În urmă cu două zile, primarul Piteştiului, Cristian Gentea, a cerut în mod public demisia lui Adrian Oprescu, şeful Serviciului Fonduri Europene din cadrul Primăriei. Primarul şi-a declarat nemulţumirea faţă de rezultatele activităţii acestui serviciu, în speţă faţă de faptul că a elaborat mult prea puţine proiecte acceptate la finanţare.

Dl Oprescu a fost numit şef al Serviciului de Fonduri Europene din Primăria Piteşti în toamna anului 2016. În primul său an ca şef, Adrian Oprescu a reuşit performanţa să atragă zero lei şi zero bani fonduri europene, iar în anul următor, 2018, serviciul condus de acesta a accesat fonduri europene de numai puţin peste 1,1 milioane de lei. Cam cât accesează Primăria comunei Ciugud într-o lună.

Citește articolul integral în Argesul Online

Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE