Accident la Raliul Maramureșului. Mașina pilotată de multiplul campion național Bogdan Marișca, un model Ford Fiesta R5, s-a izbit de un copac

Data:

Echipajul Bogdan Marișca/Sebastian Itu a fost implicat într-un accident la Raliul Maramureșului, ieșind în decor în timpul probei speciale cu numărul 5, Copalnic.

„Ambii sportivi sunt în afara oricărui pericol, dar copilotul a fost trăansportat la UPU Baia Mare pentru mai multe investigații, fiind conștient și cooperant. Conducerea cursei a decis anularea PS5, dar totodată și PS6”, precizează Federatia Româna de Automobilism Sportiv.precizează Federatia Romana de Automobilism Sportiv.

Mașina de concurs pilotată de multiplul campion național Bogdan Marișca, un model Ford Fiesta R5, s-a izbit de un copac, fiind avariată în special în partea dreaptă. A fost activat butonul SOS, pilotul a ieșit singur din mașină și, imediat, din start a plecat spre locul accidentului o ambulanță de la Serviciu de Ambulanță Județean cu medic de la Comisia Medicală FRAS, potrivit fras.ro.

Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

S-au pus în vânzare biletele pentru festivalul Astra Film

Organizatorii festivalului Astra Film de la Sibiu au anunţat,...

37 de pagini de modificări, aduse în ultimul moment compensării facturilor la energie

Parlamentarii PSD, PNL și UDMR au modificat într-un mod...