luni, 6 decembrie 2021
AcasăLa ziVIDEO: Iohannis, prima reacţie după demiterea lui Florin Cîţu

VIDEO: Iohannis, prima reacţie după demiterea lui Florin Cîţu


Trist, dar adevărat! Sunt cuvitele președintelui Klaus Iohannis, ca primă reacţie la demiterea lui Florin Cîţu.

„Cuvântul care caracterizează cel mai bine România de astăzi este cuvântul criză. Suntem într-o criză a sistemului de sănătate, în plină pandemie. Valul patru ne-a lovit rău. Suntem într-o criză a preţului la energie, o criză europeană şi globală. Deci de lucru ar fi suficient pentru politicieni.
Dar ce s-au gândit unii dintre politicieni? Să mai adauge o criză, una a guvernării. În acest fel, astăzi, în Parlament a fost votată o moţiune de cenzură împotriva Guvernului care a avut succes: Guvernul a picat” , a spus șeful statului.

Președintele a precizat că este nevoie de soluții și este momentul pentru decizii mature din partea politicienilor și a partidelor.

„Haideți să vedem totuși ce s-a întâmplat dincolo de aceste declarații: USR a fost parte din coaliția de guvernare. USR a plecat din guvern și a votat împreună cu PSD și AUR moțiunea de cenzură de astăzi.
Astea sunt faptele. Restul este discurs politic sau demagogie.
Acum suntem în situația de a trebui să găsim o soluție. România trebuie să fie guvernată. E pandemie, criza prețurilor, vine iarna, toate acestea trebuie rezolvate de cineva. Acest cineva este guvernul României”, a mai spus Iohannis.

Întreaga declarație AICI:

Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE