Adina „spaima şoselelor”, condamnată în trei județe

Data:

Tânăra supranumită „Adina, spaima şoselelor”, care şi-a ucis soţul într-un accident rutier şi apoi a fost implicată într-o rețea de contrabandă cu țigări, s-a mai pricopsit cu o condamnare la închisoare cu executare. De data aceasta, Adina Gabriela Prisacariu s-a ales cu o pedeapsă din partea Judecătoriei Dorohoi pentru conducere fără permis și refuz de prelevare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, fapte comise în urmă cu mai bine de cinci ani.

Pentru fiecare infracțiune, tânăra a primit câte o pedeapsă – un an și opt luni închisoare pentru conducere fără permis și doi ani închisoare pentru refuzul recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei – doar că judecătorii au constatat că faptele sunt concurente cu infracțiunile pentru care tânăra a fost condamnată deja în Vrancea și Suceava pentru constituire de grup infracțional organizat și conducere fără permis.

Prin urmare, instanța a dispus contopirea tuturor condamnărilor primite de tânără, în final Adina Gabriela Prisacariu alegându-se cu o pedeapsă rezultantă de șase ani, patru luni și 20 de zile de închisoare cu executare.

Totodată, instanța i-a aplicat și o serie de interdicții, printre care și interdicția de a mai conduce autovehicule. Din pedeapsă, se vor scădea perioadele petrecute de tânără în spatele gratiiilor. „În temeiul (…) deduce din durata pedepsei închisorii rezultante, durata reţinerii, arestării preventive şi arestului la domiciliu de la 7.01.2016 până la 24.10.2016, precum şi reţinerea din 27.12.2015 ora 2.25 până la data de 28.12.2015 ora 2.25”, se mai arată în hotărârea Judecătoriei Dorohoi. Pronunțată vineri, pe 4 februarie a.c., la o zi după ce tânăra a împlinit 28 de ani, sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

A provocat un accident soldat cu moartea soţului

Adina Gabriela Prisacariu, de loc din comuna Grăniceşti, a intrat în atenţia anchetatorilor după ce a provocat un accident în care şi-a pierdut soţul. Tragedia s-a petrecut pe 1 august 2014, când tânăra, abia căsătorită cu un tânăr din Dorohoi, conducea un Mercedes E-Klasse cu volan pe dreapta, pe DN 29 pe relația Suceava – Botoşani.

Articolul complet poate fi citit în MONITORUL DE BOTOȘANI.

spot_imgspot_img
Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după o vizită la Moscova | Aktual24

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după...

Țara Lăpușului și Țara Beiușului, tradiții și obiceiuri transpuse în cuvinte | Crișana

Țara Lăpușului și Țara Beiușului, tradiții și obiceiuri transpuse...