Adrian Oros își retrage demisia din funcția de ministru al Agriculturii. ”Am fost sunat de premierul Cîțu, sa revin asupra demisiei pana la formarea unui nou guvern. Nu părăsesc echipa Orban”

Data:

Adrian Oros își va retrage în cursul acestei zile demisia din funcția de ministru al Agriculturii. El a confirmat pentru G4Media.ro informația și a spus că ”am fost sunat aseară de premierul Cîțu, să revin asupra demisiei până la formarea unui nou guvern. E vorba de o perioadă scurtă sper, și nu vreau să provoc disfuncționalități în sistem. Fermierii nu trebuie să fie afectați de criza politică. Am sperat că vor numi pe altcineva, și activitatea să continue fără șocuri inutile”.

Oros a mai spus pentru G4Media că ”nu părăsesc echipa Orban. Singura soluție realistă și decentă pentru refacerea coaliției este cu Ludovic Orban premier”.

Adrian Oros, un apropiat al lui Ludovic Orban, anunțase pe 28 septembrie că îşi va depune demisia din funcţia de ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, precizând că „pentru premierul Florin Cîţu, agricultura şi industria alimentară nu au fost niciodată priorităţi”, informează G4 MEDIA.

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Mediocritatea liderilor politici | Revista22

Mediocritatea liderilor politici români din ultimul deceniu a dus...

Cătălin Cîrstoiu despre retragere: Până acum o săptămână eram un om respectat

Cătălin Cîrstoiu despre retragere: „până acum o săptămână eram...

Noi achiziții pentru creșterea securității României | Monitorul de Cluj

Noi achiziții pentru creșterea securității României, în contextul creșterii...