vineri, 20 mai 2022
AcasăLa ziEconomieAeroportul din Iași, pe locul al doilea la nivel național după traficul...

Aeroportul din Iași, pe locul al doilea la nivel național după traficul anual de pasageri

Traficul de pasageri pe Aeroportul Iași depășește pentru prima dată fluxul anual de călători de pe Aeroportul „Traian Vuia” din Timișoara.

Conform datelor de trafic transmise de Autoritatea Aeronautică Civilă Română, Aeroportul Internațional Iași se află pe locul doi în topul aeroporturilor regionale din țară, după cel din Cluj-Napoca. Este pentru prima dată când Aeroportul Iași reușește această performanță, în ciuda restricțiilor impuse de pandemie, devansându-l cu 10.179 de pasageri pe cel din Timișoara.

În 2021, Aeroportul Iași a fost tranzitat de 639.532 de pasageri (îmbarcați și debarcați), avansul fiind de 37% față de anul precedent. Cel mai aglomerat trafic a fost în august, în creștere cu 90 de procente față de aceeași lună a anului 2020.

Citiți articolul integral pe Ziaruldeiasi.ro

Citiți și

Instituțiile de cultură din Iași nu-și pot plăti facturile la utilități. Managerii așteaptă soluții de la Guvern

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE