Afacerea dezinfecţiei intră sub lupa DNA

Data:

Ancheta deschisă de autorități în cazul dezinfecției făcută în municipiul Botoșani, în perioada stării de urgență, a luat o turnură neașteptată.

În cursul zilei de marți, procurorii Direcției Naționale Anticorupție au solicitat Primăriei municipiului Botoșani toate documentele care au stat la baza organizării licitației privind executarea dezinfecției scărilor de bloc, inclusiv contractul semnat cu societatea care și-a adjudecat lucrarea, semn că procurorii anticorupție vor să verifice legalitatea procedurilor.

Deși reporterii „Monitorul” au încercat să afle un punct de vedere din partea reprezentanților DNA, aceștia nu au făcut niciun fel de precizări cu privire la verificările declanșate. La rândul său, primarul municipiului, Cosmin Andrei, a refuzat să comenteze demersul procurorilor însă a precizat că va sprijini cercetările pentru stabilirea adevărului.

„Nu voi comenta niciodată un demers al justiției, dar voi sprijini de fiecare dată demersurile acestora și vom face tot ce cade în sarcina noastră”, a spus primarul municipiului, Cosmin Andrei.

Citește articolul integral în Monitorul de Botoșani

spot_imgspot_img
Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un om de afaceri din Sibiu cere 3,4 milioane de euro daune, unei redacții

Un om de afaceri din Sibiu cere 3,4 milioane...

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“