joi, 21 octombrie 2021
spot_img
AcasăLa ziActualitateAfacerea dezinfecţiei intră sub lupa DNA

Afacerea dezinfecţiei intră sub lupa DNA

Ancheta deschisă de autorități în cazul dezinfecției făcută în municipiul Botoșani, în perioada stării de urgență, a luat o turnură neașteptată.

În cursul zilei de marți, procurorii Direcției Naționale Anticorupție au solicitat Primăriei municipiului Botoșani toate documentele care au stat la baza organizării licitației privind executarea dezinfecției scărilor de bloc, inclusiv contractul semnat cu societatea care și-a adjudecat lucrarea, semn că procurorii anticorupție vor să verifice legalitatea procedurilor.

Deși reporterii „Monitorul” au încercat să afle un punct de vedere din partea reprezentanților DNA, aceștia nu au făcut niciun fel de precizări cu privire la verificările declanșate. La rândul său, primarul municipiului, Cosmin Andrei, a refuzat să comenteze demersul procurorilor însă a precizat că va sprijini cercetările pentru stabilirea adevărului.

„Nu voi comenta niciodată un demers al justiției, dar voi sprijini de fiecare dată demersurile acestora și vom face tot ce cade în sarcina noastră”, a spus primarul municipiului, Cosmin Andrei.

Citește articolul integral în Monitorul de Botoșani

Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE