sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăLa ziActualitateAjutoare pentru spitalele COVID din Sălaj de la Guvernul ungar

Ajutoare pentru spitalele COVID din Sălaj de la Guvernul ungar

Un alt transport de ajutoare din partea guvernului ungar, constând în trei ventilatoare, 200 de pachete de măști de ventilație neinvazive și 300 de cutii de medicamente Favipiravir (12.000 de medicamente), a ajuns vineri dimineață la Spitalul Județean de Urgență Zalău. În județ există trei unități spitalicești care tratează persoanele bolnave de Covid, respectiv Spitalul de boli pulmonare și infecțioase din Zalău, spitalele orășenești din Șimleu Silvaniei și Jibou.

Spitalul județean de urgență va se va ocupa de distribuirea pacienților și medicilor materiale și echipamente de protecție, în funcție de necesități.

La Zalău, lotul de ajutoare a fost înmânat managerului spitalului de către Lajos Mile, consulul general al Ungariei la Cluj. Acesta a precizat că noul lot a fost adus în România la cererea guvernului român și din dorința de a ajuta.

Citiți articolul integral pe Monitorul de Sălaj

Citiți și:

Ungaria oferă ajutor României pentru tratarea pacienților cu COVID după incendiul de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa: Vă puteți baza pe noi

Monitorul de Sălajhttp://monitoruldesalaj.ro
Publicație online dedicată județului Sălaj editată de SC Monitorul de Salaj SRL din Zalău. Cel mai accesat site de știri, dezvăluiri și anchete din județul Sălaj.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE