Chinezii spun când se va încheia războiul din Ucraina

Data:

Academia Chineza de Stiinte Militare anunta cand se va incheia razboiul din Ucraina, dupa ce a realizat o simulare privind evolutia conflictului: „Vara anului 2023”

Academia Chineza de Stiinte Militare a realizat o simulare legata de evolutia razboiului din Ucraina si prezice ca ostilitatile se vor incheia in aceasta vara, Rusia fiind cel mai probabil in avantaj. Din acest motiv, China a decis sa intervina in avans si sa propuna un plan  de pace, a relatat cotidianul Nikkei Asia, citand surse.

Citește și: Unde s-ar ascunde Ionel Arsene. Baronul PSD are o casă într-un oraș italian

Potrivit ziarului, in decembrie, experti ai Academiei Chineze de Stiinte Militare au efectuat o simulare a evolutiei conflictului din Ucraina. Iar acest model a aratat ca, aproximativ in vara anului 2023, conflictul se va incheia cu Rusia in avantaj. Atat economia rusa, cat si cea ucraineana vor fi prea epuizate pentru a sustine razboiul dincolo de vara, se arata in raport.

Academia emite in mod regulat recomandari si rapoarte catre Comisia militara centrala a Partidului Comunist, cel mai inalt organism decizional al fortelor armate chineze.

Cu toate acestea, Nikkei Asia noteaza ca este posibil ca rezultatele sa fi fost distorsionate in favoarea Rusiei pentru a multumi conducerea Chinei, care inclina spre Moscova. Dar, intamplator, pachetul de ajutor de 45 de miliarde de dolari adoptat in decembrie anul trecut in SUA urmeaza sa expire si el in aceasta vara, titrează Aktual24.

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Armata SUA a testat în Ucraina un proiect secret de inteligență artificială | Aktual24

Armata SUA a testat în Ucraina un proiect secret...

Candidatul independent care ar putea provoca înfrângerea lui Trump în fața lui Biden | Aktual24

Campania independentă a lui Robert F. Kennedy Jr. pentru...

NASA a reparat computerul sondei Voyager 1, aflată la 15,1 miliarde de kilometri de Pământ |Aktual24

NASA a reparat computerul sondei Voyager 1, aflată la...