Aktual24: Cine sunt copiii de bani gata reținuți în cazul drogurilor din Sectorul 1

Data:

Surse apropiate anchetei privind suspectii in cazul dosarului de trafic de droguri din Bucuresti, in lumea liceelor cu pretentii, au declarat pentru aktual24.ro ca parintii a doi dintre suspecti lucreaza la MAE, SGG si respectiv la DNA.

Tatal unuia dintre suspecti, Mihai Craciun, este specialist la DNA, iar mama sa este consiliera in cadrul Secretariatului General al Guvernului. Tatal unui alt elev suspectat de trafic de droguri este secretar de stat in MAE.

Citește și Curtea de Apel Constanţa propune ca preşedinte de secţie un magistrat al cărui fiu este judecat pentru trafic internaţional de droguri

Doi dintre suspecti sunt elevi la Liceul Traian si la liceul bulgar Hristo Botev. Suspectii vindeau droguri catre liceeni, dar si in zona cluburilor. Alti suspecti provin de la liceele Goethe, IL Caragiale si de la Scoala Centrala.

Majoritatea liceelor sunt in Sectorul 1. Mascatii au efectuat, luni, 23 de perchezitii domiciliare in municipiul Bucuresti intr-un dosar de trafic de droguri. Clientii traficantilor sunt elevi de licee, in special la liceele cu pretentii din Sectorul 1.

Printre traficanti se numara copii de bani gata, ai caror parinti lucreaza pe pozitii inalte in institutii ale statului, au precizat pentru aktual24.ro surse apropiate anchetei.

Continuarea în Aktual24.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related