Aktual24: Crima din Mangalia. Alina era cunoscută în Vaslui: „Vă dați seama ce om corect era această fată chinuită?”

Data:

Alina Elena Ciobanu, fata din Vaslui ucisă la Mangalia, a avut o viață foarte chinuită, însă a avut un comportament exemplar față de cei care au ajutat-o, relatează presa din Vaslui.

Alina Elena Ciobanu era din comuna Cozmești. Ea a plecat împreună cu prietena ei, Loredana Atănăsoaie, la mare pentru a face rost de bani și s-au angajat cameriste la un hotel din Saturn. Sâmbătă noaptea a fost ucisă cu brutalitate de prietena ei.

Ionel Sandu, un om de afaceri din Vaslui care a ajutat-o în trecut pe Alina Ciobanu, a relatat ce fel de caracter avea fata.

Citește și: Analiză: România și riscurile blocadei din Marea Neagră

„Venea lunar cu carnetul de note și le arăta. (…) Să vă spun o întâmplare. Noi aveam cu Alina o înțelegere. În fiecare lună îi dădeam banii pe cazare și masă la cantină, vreo 700 de lei și îi mai dădeam bani de buzunar.

La fiecare început de an școlar, îi cumpăram tot ce-i trebuie. Ei, în urmă cu ceva timp, mi-a zis să nu-i mai dau 700 de lei, ci doar 400 de lei, deoarece un ONG i-a oferit suma de 300 de lei pe termen de trei luni. Am fost atât de impresionat și i-am spus să ia tot 700 de lei și să facă ce vrea cu ei.

Vă dați seama ce om corect era această fată chinuită. Dar iată că bunul ei simț nu a ajutat-o, a ajuns în mâinile criminale ale prietenei sale, care i-a curmat viața fără nicio remușcare.

În loc să o ajut să meargă la facultate, acum ne pregătim de înmormântare. Fiindcă nici nu concep ca altcineva să se ocupe de înmormântarea ei. E ca și copilul nostru, al firmei”, a declarat Ionel Sandu pentru Vremea Nouă.

În urmă cu trei ani, același ziar a publicat o mărturie a Alinei legată de viața grea pe care trebuia să o ducă.

Continuare în Aktual24!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: aktual24.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related