Aktual24: Doi interlopi cunoscuți din Cluj, arestați pentru trafic de droguri. Unul dintre ei și-a ucis iubita într-un accident rutier

Data:

Trei indivizi din Cluj au fost arestați, vineri, de DIICOT pentru trafic de droguri de risc. Doi dintre ei sunt foarte cunoscuți în Cluj: Ștefan Cîrje și Adrian Groșan.

„La data de 07 aprilie 2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizata și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a trei inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive. În cauza s-a reținut faptul că, începând cu vara anului 2022 cei trei inculpați au procurat, manipulat, stocat și distribuit, în mod direct, droguri de risc și substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive, mai multor consumatori din județul Cluj”, a anunțat DIICOT.

Cei trei sunt Cîrje Tudor Ștefan, Popa Horea Emil și Groșan Adrian.

Tudor Ștefan Cîrje și-a ucis iubita, Gabriela Ripan, în urma unui accident petrecut în ianuarie 2019, în comuna Florești. Doi ani mai târziu, el a fost condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare. Încadrarea juridică a faptei a rămas cea de ucidere din culpă, pe baza acesteia fiind pronunțată sentința.

Continuarea în Aktual24.ro

Citește și: VIDEO Câți bani pierdem concret din PNRR, dacă rămân pensiile speciale? 5 întrebări în 10 minute

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(FOTO: Inquam Photos / Alexandru Busca)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related