Aktual24: Mărturii dintr-un „lagăr” de bătrâni deținut de vicepreședintele PSD Sector 4

Data:

Mărturii revoltătoare despre modul în care sunt tratați bătrânii în căminul Seniors Heaven din București, care este deținut de vicepreședintele PSD Sector 4, Cosmin Barbălău, liderul consilierilor locali PSD din acest sector.

O bucureșteancă a declarat pentru aktual24.ro că l-a retras pe tatăl ei din acest cămin după numai trei zile, revoltată de modul în care era tratat.

„Este o totală lipsă de empatie, este o doar o afacere pe bani, doar banii contează”. ne-a spus bucureșteancă.

Ea a refuzat să îi fie publicat numele, însă ne-a transmis imagini din acest cămin.

„L-am internat pe tata pe 26 iunie în acest cămin, la recomandarea sorei mele, care lucrează la primărie.

Tatăl meu are 81 de ani, are diabet, demență și Alzheimer. Când am sosit cu el acolo, am fost întâmpinați de Florina Barbălău (mama lui Cosmin Barbălău, vicepreședintele PSD Sector 4). Totul părea frumos.

Marți, a doua zi, m-am dus să îl vizitez, însă mi s-a interzis să îl scot în curte. Tata mi-a spus că mâncarea este oribilă.”

Continuarea în Aktual 24.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Răzvan Chiruță
Răzvan Chiruță
Răzvan Chiruță este redactor-șef al PRESShub (presshub.ro), din ianuarie 2022. Anterior, a fost redactor-șef al revistei Newsweek România, din 2018 până în 2021, și cotidianului România liberă, între 2015 și 2017. Este absolvent de Jurnalism, în cadrul Universității „Al.I.Cuza” din Iași, și a urmat un master în Managementul instituțiilor mass-media (fără disertație) la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Și-a început cariera la Opinia studențească, cunoscuta școală de presă din Iași. A lucrat în presa locală, apoi a devenit corespondent pentru Iași al cotidianului Evenimentul Zilei. Din 2004, a coordonat pentru șase luni secția de corespondenți a Evenimentului Zilei. A mai lucrat la săptămânalul Prezent și a colaborat cu revistele Dilema Veche și Suplimentul de Cultură. Este co-autor în volumele „Mass-media și democrația în România post-comunistă” (ed. a II-a), Ed. Institutul European, Iași, 2013, și „COVID - 19. Dimensiuni ale gestionarii pandemiei”, Editura Junimea, Iași, 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Accident grav în Tulcea, între un microbuz şi o maşină de teren. Șapte persoane rănite

Accident grav în Tulcea. Şapte persoane au fost rănite...

Premiul Carol cel Mare, acordat rabinului Pinchas Goldschmidt

Premiul Carol cel Mare, acordat de oraşul Aachen, este...

Florin Piersic a fost operat. Starea actorului este stabilă

Florin Piersic a fost operat joi la Spitalul de...