Aktual24: O „intrare în legalitate”, aprobată de Primăria Sector 3 a înălțat un bloc de la 8 la 11 etaje

Data:

In contextul cutremurului devastator din Turcia, unde practica „intrarilor in legalitate” in cazul imobilelor supraetajate fata de autorizatia initiala s-a dovedit a fi fatala pentru zeci de mii de oameni, in Bucuresti se aplica aceeasi metoda de ani de zile. Este si cazul unui imobil de lux construit in apropiere de centrul Capitalei.

În 2018, firma de constructii One United Properties obtinea autorizatie de construire de la primaria Sectorului 3 pentru un ansamblu rezidential, One Timpuri Noi. Autorizatia a fost emisa pentru un imobil compus din subsol, parter, si 8 etaje.

Odata obtinuta autorizatia, au inceput lucrarile si au inceput sa se inalte etajele. Doar ca nu au fost 8, ci 10. Pe 26 noiembrie 2021, firma solicita asa numita „intrare in legalitate” cu constructia si o obtine. Imobilul devine cu functiune mixta, comert si locuire si „modificare de tema prin supraetajarea acestuia conform PUZ S3, rezultand un imobil cu functiune mixta, cu RH final propus = S+P+8E+9 ER+10 ER”.

Citește și Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, urmărit penal pentru omor din culpă, în dosarul accidentului de la Biblioteca Națională

Din inaltimea finala din 2021 de 8 etaje plus doua retrase, prin noua autorizatie de construire rezulta ca se vor construi 11 etaje, cu inaltime finala de „RH final propus = S+P+10E+11ER DUPLEX”, titrează Aktual.24, unde puteți citi întreaga investigație.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img
spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Constituția centenară

La sfârșitul acestei săptămâni se împlinesc 100 de ani...

Aktual24: Cotele la pariuri privind viitorul președinte al României. Geoană stă cel mai bine, Simion apare pe locul 6, Firea e pe 10

O casă de pariuri oferă clienților posibilitatea de a-și încerca norocul și în privința alegerilor prezidențiale. Cei mai mulți cred că Mircea Geoană va fi viitorul președinte al României.

Centru de Prevenție COVID-19 și alte Boli Infecțioase, înființat de UBB Cluj

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca înființează „Centrul de Prevenție COVID-19 și alte Boli Infecțioase”, în cadrul programului UBBMed.

Profesor de matematică, lăsat fără bani de un puşti, prin telefon

A încercat să-i învețe matematica pe unii deținuți, dar a căzut victimă unui hoț în vârstă de numai 15 ani. Este pățania unui botoșănean, cadru didactic la o unitate de învățământ special, care a rămas fără bani în cont, după ce și-a pierdut telefonul mobil.