Aktual24: S-a însurat Rădoi de la Metrou, la de 61 de ani. Ambii miri sunt trimiși în judecată de DNA

Data:

Ion Rădoi, fostul lider al sindicatului Metrorex, încă foarte influent în această organizație, s-a însurat vineri cu Elena Claudia Minea. Amândoi sunt trimiși in judecata de DNA pentru obținerea de foloase necuvenite din exploatarea și administrarea spațiilor comerciale din stațiile de metrou și din căile de acces către metrou, în perioada septembrie 2017 – iulie 2021.

Imagini de la nuntă au fost postate pe Facebook de avocata Mariana Ștefan. Printre cei care s-au aflat la cununia civilă a fost și Serghei Mizil, care părea în relații foarte apropiate cu Rădoi.

Citește și Ajutor pentru Moldova – Clujul finanțează cu peste 100.000 de euro o grădiniță din Ungheni

Curtea de Apel București a dispus joi începerea judecării pe fond în dosarul în care Ion Rădoi, președinte al sindicatului Unitatea – Sindicatul Liber din Metrou, a fost trimis în judecată de DNA pentru folosirea influenței și șantaj.

Continuarea în Aktual24


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related