vineri, 3 decembrie 2021
AcasăLa ziActualitateAl patrulea cadru didactic din Bistrița răpus de COVID de la începutul...

Al patrulea cadru didactic din Bistrița răpus de COVID de la începutul anului școlar

Doliu la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” Bistrița. Profesoara de fizică Ana-Maria Cociș a murit vineri seară, la Spitalul Județean din Bistrița în urma infecției cu Covid.

„Ana-Maria Cociș ne privește de astăzi discret, dintre îngeri… Profesoară de fizică a Colegiului Național ,,Andrei Mureșanu”, Ana-Maria, o prezență luminoasă și echilibrată, pentru care legea atracției universale a fost fascinația disciplinei de studiu, s-a lăsat în final doborâtă de aceasta, trecând în eternitate cu mare grabă. Rămas bun, Ana-Maria! Condoleanțe familiei îndurerate! Per aspera ad astra, Ana-Maria Cociș!”, au scris colegii profesoarei pe pagina de Facebook a liceului.

Profesoara de fizică este cel de-al patrulea cadru didactic din județul Bistrița-Năsăud răpus de coronavirus de la începutul acestui an școlar, după învățătoarea Maria Anghelina din Urmeniș, Luminița Căluș, profesoară pentru învățământul primar la Grădinița cu Program Prelungit Nr.1 Năsăud și profesoara de Limba Română Daniela Buiea, care preda la Liceul Teoretic Solomon Haliță din Sângeorz-Băi.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE