Alba-neagra cu un criminal: chiar procurorul a cerut eliberarea, dar s-a răzgândit când a fost eliberat. Deținutul „model” a violat și ucis o bătrână după ce a ieșit din pușcărie mai devreme

Data:

Pe 7 mai, la ora 13:45, un bărbat și-a găsit mama fără suflare în imobilul unde locuia singură, în orașul Ianca. Femeia de 95 de ani era complet dezbrăcată și avea urme vizibile de violență pe corp. Necropsia a arătat că bătrâna a fost nu doar omorâtă, ci și violată.

Ancheta criminalișților a condus la un recidivist brăileanIndividul, în vârstă de 35 de ani, a fost adus la Brăila, audiat și reținut pentru 24 de ore sub acuzația de viol și omor calificat.

Bărbatul reținut se numește Mircea Constantin (foto) și este originar din satul Dedulești, comuna Mircea Vodă. Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de DEBRAILA.ro, acesta are un cazier bogat, iar cea mai îngrozitoare faptă este tot o crimă.

La sfârșitul lui 2021, deci cu doar un an și jumătate înainte de a da buzna în casa femeii de 95 de ani, individul ieșise pe porțile pușcăriei înainte de termen. Fusese condamnat, la începutul anului 2014, la o pedeapsă de 12 ani de închisoare.

Citește și: EXCLUSIV Guvernul legalizează numirile „din pix”: elimină concursurile pentru funcții publice

În noaptea de 28 spre 29 octombrie 2013, pe când avea 26 de ani și deja antecedente penaleMircea Constantin l-a omorât în bătaie pe fostul concubin al mamei sale, un bărbat de 46 de ani, iar apoi a sunat la 112, mărturisind cu nonșalanță ce făcuse.   

Continuarea, în De Brăila!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Foto: debrăila.ro

Ești în Marea Britanie și ai nevoie de o agenție de web design? Servicii hosting, mentenanță Wordpress, pachete SEO, graphic design, la prețuri fără concurență. (P)

spot_imgspot_img
De Brăila
De Brăila
Înființat în 2016, site-ul de știri debrăila.ro are, pe Facebook, peste 69.000 de urmăritori. Publicația online este cunoscută pentru numeroasele subiecte preluate de presa centrală, care vizează, în mod special, politica, administrația, crima organizată și justiția.
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un document secret al rușilor a ajuns pe mâna occidentalilor. Ce scrie în el? | Aktual24

Un document secret al rușilor a ajuns pe mâna...

Transplantul hepatic se va putea face și la Cluj | Monitorul de Cluj

Transplantul hepatic se va putea face și la Cluj,...

Unde aleg românii să călătorească de Paște | Monitorul de Cluj

Unde aleg românii să călătorească de Paște, 1 Mai...