Alegem piatra flexibilă naturală, NU vopsele ce imită piatra!

Data:

În natură ne relaxăm, ne place natura, ne place să fim înconjurați de plante, să aducem o părticică de natură în ambientul nostru. Aducem acasă, din plimbările noastre, o plantă, o creangă într-o formă atipică, o piatră cu o culoare deosebită care ne inspiră.

De ce să nu asortăm plantei, florilor noastre de apartament și un fundal natural? Cel mai mare artist cunoscut și de neimitat este natura!

De ce să nu avem în casă un colț de natură, pe nuanțe naturale, realizat de mii de ani pentru a fi acum la dispoziția noastră. În cazul nostru, piatra, piatra flexibilă!

Vedem pretutindeni, în amenajările prietenilor, pe rețelele sociale, tot felul de vopseluri care încearcă să copieze natura, „artiștii”, filmulețe care încearcă să te învețe cum să imiți o piatră naturală!

Soluția? Piatra flexibilă, ardezia flexibilă sau tapetul flexibil!

Piatra naturală de la ILOVEDESIGN ultra-subțire (1-2mm) face ca aceasta să fie flexibilă, de aceea poartă denumirea de „tapet din piatra naturală”.

Uluitoarea varietate de culori și texturi face ușoară găsirea produsului perfect care să se potrivească cu orice casă sau stil.

Tapet din piatra naturală
Tapet din piatra naturală

Fiind un material atât de nou, specialiștii ILOVEDESIGN au prezentat proprietățile și avantajele acestuia:

1. Montaj ușor

O poți monta singur, (te ajuta un set de instrucțiuni) fără probleme, pe un perete vertical, cu ajutorului unui adeziv poliuretanic (Soudal Fix All), iar pentru aplicarea lui se poate folosi un șpaclu sau o mistrie cu dinți.

Ba chiar unele modele au și bandă autoadezivă! Nimic mai simplu! Nu ai nevoie de unelte speciale pentru a tăia sau găuri, ci doar unelte pe care le folosești într-o casă. O găsim la ILOVEDESIGN în diferite dimensiuni: 1220×610 sau 2440x 1220 (la aceste plăci, este nevoie de o persoană calificată!)

2. Buget redus

Renovările sunt costisitoare! Prețul la materiale a crescut, manopera a crescut și ea! În căminul nostru, deseori ne vine în minte să facem o schimbare, să cumpărăm o mobilă nouă, să schimbăm ceva. Cu piatră flexibilă, salvăm bugetul, căci putem lipi singuri piatra flexibilă pe mobila, pe pal, pe sticlă, pe perete, peste faianță. Putem să o montam și pe pereții din baie!

Bine de știut! În orice variantă, recomandăm aplicarea 1-2 straturi de lac de piatră cu efect umed ori natural sau impermeabilizarea suprafeței cu impermeabilizant cu efect natural sau umed.

Atenție, este bine să faceți o probă înainte, în magazin, pe un rest, cu o bucată de piatră flexibilă, pentru a vedea cât de mult se închide materialul!

Suprafața foii de ardezie este neregulată, are volumetrie, are denivelări, straturi, o varietate a culorilor, prin urmare fiecare foaie este unică. În funcție de model, găsim variante mate de piatră sau găsim acele sclipliri și venaturi unicate, regăsite numai în piatră naturală.

3. Versatilitate

Nu te speria de greutate! Când te gândești la decorurile din piatră naturală, prima caracteristică care îți apare în minte este că sunt grele. Greșit! Sunt ușoare și sunt foarte ușor de lucrat.

O foaie are câteva sute de grame. Acest lucru le face potrivite pentru peretele sufrageriei, deasupra blatului de bucătărie, pe mobila.

Coloane rotunde în casă sunt greu de finisat? Piatra flexibilă de 1 mm se mulează excelent pe coloane cu diametru de până la 300 mm.

Furnirurile de piatră sunt alegerea perfectă pentru renovările interioare. Sunt accesibile la buget, durabile și plăcute din punct de vedere estetic.

Ești gata să adăugi strălucire interioarelor tale cu ajutorul ardeziei flexibile?

Și să îți faci căutarea mai ușoară, îți recomand să vizitezi site-ul www.ilovedesign.ro pentru a găsi cât mai multe variante de piatră decorativă pentru a pune în practică și la tine acasă ideile de mai sus.

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Mediocritatea liderilor politici | Revista22

Mediocritatea liderilor politici români din ultimul deceniu a dus...

Cătălin Cîrstoiu despre retragere: Până acum o săptămână eram un om respectat

Cătălin Cîrstoiu despre retragere: „până acum o săptămână eram...

Noi achiziții pentru creșterea securității României | Monitorul de Cluj

Noi achiziții pentru creșterea securității României, în contextul creșterii...