duminică, 29 mai 2022
AcasăJustițieAlegeri cu miză majoră pentru șefia Consiliului Superior al Magistraturii

Alegeri cu miză majoră pentru șefia Consiliului Superior al Magistraturii

Alegerile pentru noua conducere a Consiliului Superior al Magistraturii vor avea loc joi, iar bătălia pentru pentru funcția de președinte se va duce între judecătoarele Andrea Chiș și Gabriela Baltag. Chiș și-a anunțat, joi, oficial candidatura, făcând public proiectul de candidatura. Judecătoarea Gabriela Baltag a confirmat pentru G4Media.ro că și-a depus candidatura și a pus redacției la dispoziție proiectul de candidatură.

Funcția de președinte al CSM, pe un an de zile, reprezintă o poziție cheie în sistemul judiciar. Instituția va face anul viitor trei mutări importante pentru justiția din România, între care numirea unui nou șef la Înalta Curte și la Inspecția Judiciară.

Despre importanța alegerilor pentru funcția de președinte CSM scrie chiar judecătoarea Andrea Chiș în proiectul său de candidatură.

Citiți articolul integral pe G4Media.ro

Citiți și

Andrea Chiș: „Inspecția Judiciară reprezintă o amenințare din interiorul sistemului judiciar”

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE