ALERTĂ Deținut evadat din Rahova

Data:

Autoritățile anunță dispariția unui deținut din Penitenciarul Rahova, aflat la muncă, nesupravegheat.

Vineri,  19.05.2023, în jurul orei 08:20, s-a constatat că deţinutul MOLOȘAG CRISTIAN, în vârstă de 34 de ani, condamnat definitiv la 1 an, 3 luni  de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri (Legea nr 143/2000 privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri), clasificat în regim deschis, fără supraveghere, a părăsit punctul de lucru exterior S.C. Clas Interprod.  

În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul General al Poliţiei Române, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, Poliția Locală Sector 5 București, Poliția Locală Sector 6 București, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București, Inspectoratul de Poliție Județean Călărași.

Deţinutul MOLOȘAG CRISTIAN condamnat definitiv la 1 an, 3 luni  de închisoare a părăsit punctul de lucru exterior S.C. Clas Interprod.  
Deţinutul MOLOȘAG CRISTIAN condamnat definitiv la 1 an, 3 luni  de închisoare a părăsit punctul de lucru exterior S.C. Clas Interprod.  

Menționăm că părăsirea fără autorizare a locului de deținere este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani.

Deținutul are înălțimea de 1, 84 m, statură atletică, ochi albaștri, sprâncene arcuite, față ovală, ten deschis, păr blond, multiple tatuaje, iar la momentul părăsirii penitenciarului purta tricou alb cu dungi roșii inscripționat cu sigla clubului Dinamo București, pantaloni de trening închiși la culoare și șapcă neagră.

Pentru orice informație cu privire la persoana din fotografie, apelați numărul unic de urgență 112 sau Penitenciarul București-Rahova, la numerele 021.420.08.10 sau 021 420.24.28, au anunțat oficialii Penitenciarului.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

50 de milioane de euro pentru modernizarea rețelelor de termoficare în Oradea | Bihoreanul

Primăria Oradea a depus joi la Ministerul Energiei un...

Au început lucrările la Spitalul Regional de Urgenţă Cluj | Monitorul de Cluj

Lucrările la Spitalul Regional de Urgenţă Cluj au început...

Locul 1 pe lista consilierilor locali PNL, trimisă în judecată | Reporter de Iași

Locul 1 pe lista consilierilor locali PNL, o femeie...