Alexandru Greab, FC Argeş:  „Mă uit în vecini şi văd sânge şi multă durere. E cutremurător”

Data:

Până să fie adus la FC Argeş Alexandru Greab, poarta alb-violetă a dat numeroase emoţii. Tinerii Ureche şi Ducan n-au putut da coechipierilor încrederea de care aceştia aveau nevoie. De la venirea lui Greab însă, aceste emoţii au dispărut, Argeşul n-a mai luat goluri stupide sau de la centrul terenului, iar jucătorii au prins încredere că în spatele lor e un portar pe care te poţi baza.

De când a venit Greab la echipă, defensiva Argeşului a devenit una solidă, aproape ermetică. Încrederea pe care portarul nostru o dă echipei a fost unul dintre factorii decisivi în evoluţiile excelente din campionat.

Originar din Bistriţa, fotbalistul a povestit publicației Argeșul Online, într-un interviu, cum a ajuns la fotbal de la tenis, care au fost cele mai frumoase momente din viaţă şi ce planuri de viitor are.

„În contextul actual, vă spun sincer că nu-mi doresc decât sănătate. Mă uit la vecinii noştri şi văd mult sânge, multă durere, familii care suferă. Să ne rugăm să fie pace şi linişte la noi, este cutremurător ce li se întâmplă altora”, a spus Alexandru Greab.

spot_imgspot_img
Argeșul Online
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Birourile electorale din Dolj au fost dizolvate | Nouapresa.ro

Birourile electorale din Dolj au fost dizolvate sâmbătă, după...

Cîrstoiu Suveică | Revista22

Cîrstoiu Suveică este după chipul și asemănănarea politicienilor, are...