duminică, 26 septembrie 2021
AcasăInvestigațiiAltă viață! Noul viceprimar Cezar Baciu, țup cu BMW-ul la serviciu. „Mi...

Altă viață! Noul viceprimar Cezar Baciu, țup cu BMW-ul la serviciu. „Mi l-au luat părinții”

* La câteva săptămâni după ce a fost ales în funcția de viceprimar al Iașului, Cezar Baciu s-a afișat la volanul unui BMW X3;
* Politicianul susține că mașina ar fi fost cumpărată de părinții săi care i-au dat-o s-o folosească;
* „Este din 2014, a costat 10.000 de euro”, a spus viceprimarul;
* Cu numere roșii, de Alba, BMW-ul este parcat zilnic în curtea interioară a Primăriei.

2020: 2.000 de lei/lună și atât

În februarie 2021, în calitate de consilier local, Cezar Baciu a completat o declarație de avere, postată pe site-ul Primăriei Iași. Nimic la terenuri, nimic la case, nimic la conturi bancare, nicio mașină, fără bijuterii sau tablouri. Doar veniturile pe anul trecut, obținute din calitatea de reprezentant vânzări: 23.772 lei la care s-au adăugat 465 lei ca membru de comisie la alegerile parlamentare. Astfel, în medie, Baciu a câștigat anul trecut câte 2.020 de lei net lunar.

Secretos despre părinți

În acest context, subordonații din Primărie și colegii din Consiliu Local au rămas surprinși când l-au văzut la volanul unei mașini BMW la scurt timp după ce a fost instalat viceprimar. „Este X3, motor 2 l, motorină. Are jantele vopsite negre. Este din 2014, a costat 10.000 de euro. Are numere de Alba pentru că este cumpărată de acolo”, a declarat Baciu pentru REPORTER DE IAȘI.

Citește articolul integral în Reporteris

ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE