Alţi doi parlamentari USR au trecut la REPER

Data:

Dragoş Popescu, senator USR de Dâmbovița, a anunţat miercuri că se alătură partidului lui Dacian Cioloș, REPER. De asemenea, Lorant Sas, deputat de Bistriţa-Năsăud, a părăsit USR şi va merge la noua formaţiune politică.

Dragoș Popescu spune că va continua să lucreze pe problemele care l-au preocupat și în prima jumătate a mandatului de senator. “Vreau să contribui la proiectul politic REPER cu încredere într-un leadership bazat pe profesionalism și spirit de echipă. Scopul meu rămâne construirea unei Românii mai bune pentru noi și generațiile ce vor urma. Voi continua să lucrez pe problemele care m-au preocupat și în această primă jumătate a mandatului de senator: calitatea mediului, accesibilizarea și transparentizarea datelor publice, reforma instituțională, cu angrenarea în procesele de decizie și de elaborare a politicilor publice a societății civile, a experților și a mediului de afaceri. Alături de colegii mei, voi construi un REPER european mai bun pentru România”, a afirmat Dragoș Popescu.

Deputatul Lorant Sas a explicat într-o postare pe pagina sa de Facebook care au fost motivele care l-au determinat să se alăture partidului REPER.

“România copiilor noștri are nevoie de un proiect reformator, susținut de cât mai mulți politicieni care nu sunt capturați de către grupurile de interese interne sau din afara partidelor. Astfel, am ales să mă alătur proiectului REPER, pentru a construi, alături de colegii mei, un partid modern, democratic și pro-european. Suntem datori să recâștigăm încrederea cetățenilor în clasa politică, să muncim în interesul societății, să elaborăm și să amendăm legi care să le aducă certitudinea unui trai mai bun și speranța că următoarele generații vor găsi acele argumente pentru a nu emigra, pentru a-și duce o existență decentă în țara în care s-au născut. O opoziție constructivă, alături de voci marcante din cadrul societății civile, sau implicarea specialiștilor în deciziile politice, sunt repere care pot risipi această stare de lehamite a electoratului. Îmi doresc să ni se alăture, în acest proiect, cât mai mulți oameni de valoare!”, a transmis Lorant Sas.

Alți trei parlamentari s-au alăturat partidului REPER până în prezent: Cosmin Poteraș, senator de Dolj, Cristina Rizea, deputată de Constanța, și Alin Prunean, deputat de Sălaj.

Citește și: Cine mai sunt acuzați în dosarul președintelui CJ Iași, Costel Alexe: cei doi frați ai săi și fosta soție

––––-

Urmăriți PressHUB și pe Google News

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului a plecat

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului...

Magazinele nu vor fi închise în weekend. Decizia lui Ciolacu

Magazinele nu vor fi închise în weekend, a declarat...