joi, 2 decembrie 2021
AcasăLa ziActualitateAmănunte şocante în cazul agresiunilor celor doi polițiști din Bihor: unul a...

Amănunte şocante în cazul agresiunilor celor doi polițiști din Bihor: unul a fost scuipat și lovit cu pumnii, iar agresorul a vandalizat şi două maşini

Atacurile comise la sfârşitul săptămânii trecute asupra celor doi poliţişti din Bihor au fost extrem de brutale, au dezvăluit, marţi, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, victimele fiind un agent de poliţie al Serviciului Transporturi Feroviare (TF) Bihor şi un poliţist de frontieră din Episcopia Bihor.

Într-o informare transmisă la solicitarea BIHOREANULUI, semnată de prim-procurorul Vlad-Dumitru Bradea, respectiv de purtătorul de cuvânt al unităţii, procurorul Marius Pop-Blaga, se arată că în cazul atacului din Gara CFR Oradea comis sâmbătă noaptea, agresorii poliţistului TF au fost imobilizaţi în final şi cu ajutorul unor orădeni aflaţi în zonă. 

După cum BIHOREANUL a dezvăluit, agentul de poliţie a fost atacat pe peronul Gării din Oradea de doi bărbaţi din Derna, Leontin Varga, 31 ani, şi Remus Claudiu Varga, 19 ani. Cei doi, tată şi fiu, provocaseră un scandal pe peron, înjurându-i pe călători, iar poliţistul a intervenit ca să-i liniştească și le-a cerut să se legitimeze. În loc de asta, unul dintre bărbaţi l-a pulverizat cu spray lacrimogen, apoi cei doi l-au lovit cu pumnii şi au încercat să scape, fugind din Gară.

Citește articolul integral în Bihoreanul

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE