sâmbătă, 22 ianuarie 2022
AcasăJustițieAna Birchall: Lia Savonea trebuia revocată din CSM încă din noiembrie 2019....

Ana Birchall: Lia Savonea trebuia revocată din CSM încă din noiembrie 2019. Are o influență nocivă, și nu numai în CSM.

Fostul ministru al Justiției, Ana Birchall, este de părere că Lia Savonea trebuia revocată din Consiliul Superior al Magistraturii încă din 2019. Birchall se întreabă, retoric, cum de și-a recăpătat influența „nocivă” în ultimii doi ani.

„Faptic, nu declarativ:
Merită analizat și discutat cum d-na Savonea s-a întărit și a prins din nou aripi în ultimii 2 ani, în condițiile în care, în 2019, reușisem să-i anihilez influența nocivă din CSM și nu numai!

Pana si CCR-ul, cu Dorneanu raportor pe mizeria de plângere abuziva impotriva mea ca si ministru al justitiei si card s-a zbatut sa o ajute, i-a tras o scatoalcă si a decis ca aberatia ei de plangere impotriva mea a fost doar un „conflict imaginat de Savonea nascut din frustrarile personale” impotriva mea ( multe frustrari acumulate pentru simplu motiv ca legal, cu votul meu, am impiedicat numirea Adinei Florea la SIIJ, ca am condamnat demersurile de modificare a legii ANI prin care voia sa isi secretizeze averea, ca sa dau numai cateva exemple)!


În noiembrie/decembrie 2019 trebuia revocată din CSM! NU sa fie lasata sa isi încheie mandatul de președinte CSM. A scapat de revocare pentru ca nu a mai vrut sa tina sedinta plenului CSM… si nimeni nu a cerut convocarea plenului CSM! Oare de ce?


Si uite asa, d-na Savonea mai primeste si unele beneficii doar pentru ca a avut un mandat complet de presedinte CSM! Raspunde cineva?”, scrie Ana Birchall pe contul de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE