Ana Birchall: Lia Savonea trebuia revocată din CSM încă din noiembrie 2019. Are o influență nocivă, și nu numai în CSM.

Data:

Fostul ministru al Justiției, Ana Birchall, este de părere că Lia Savonea trebuia revocată din Consiliul Superior al Magistraturii încă din 2019. Birchall se întreabă, retoric, cum de și-a recăpătat influența „nocivă” în ultimii doi ani.

„Faptic, nu declarativ:
Merită analizat și discutat cum d-na Savonea s-a întărit și a prins din nou aripi în ultimii 2 ani, în condițiile în care, în 2019, reușisem să-i anihilez influența nocivă din CSM și nu numai!

Pana si CCR-ul, cu Dorneanu raportor pe mizeria de plângere abuziva impotriva mea ca si ministru al justitiei si card s-a zbatut sa o ajute, i-a tras o scatoalcă si a decis ca aberatia ei de plangere impotriva mea a fost doar un „conflict imaginat de Savonea nascut din frustrarile personale” impotriva mea ( multe frustrari acumulate pentru simplu motiv ca legal, cu votul meu, am impiedicat numirea Adinei Florea la SIIJ, ca am condamnat demersurile de modificare a legii ANI prin care voia sa isi secretizeze averea, ca sa dau numai cateva exemple)!


În noiembrie/decembrie 2019 trebuia revocată din CSM! NU sa fie lasata sa isi încheie mandatul de președinte CSM. A scapat de revocare pentru ca nu a mai vrut sa tina sedinta plenului CSM… si nimeni nu a cerut convocarea plenului CSM! Oare de ce?


Si uite asa, d-na Savonea mai primeste si unele beneficii doar pentru ca a avut un mandat complet de presedinte CSM! Raspunde cineva?”, scrie Ana Birchall pe contul de Facebook.

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img
spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

VIDEO Un mort și 3 răniți în accidentul feroviar din Gara Galați

O locomotivă a intrat cu viteză într-un vagon de...

Procese pentru poluare: regia de apă refuză să plătească 2 lei şi 13 bani către Admnistrația Apelor

Două instituţii publice se luptă în instanţă pentru o sumă mai mult decât ridicolă. ApaVital a refuzat să achite către Administraţia Bazinală a Apelor suma de 2 lei şi 13 bani, imputată pentru depăşirea concentraţiei unor poluanţi în apele uzate din zona Hârlăului.

Aktual24: Profesorul universitar care și-a ucis amanta care i-a fost studentă a murit în închisoare. Informația a fost ținuta secretă de autorități

Profesorul universitar Dan Păcurariu, condamnat în iunie 2018 la 18 ani de închisoare după ce și-a ucis amanta, în 1998, a...

Mihai Tudose o atacă pe Emilia Șercan și îl apără pe Lucian Bode

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose nu va intra într-un guvern...