Angajații de la Uzina Mecanică și Fabrica de Arme din Cugir, în a patra zi de proteste

Data:

Protestul angajaților de la Uzina Mecanică și Fabrica de Arme din Cugir continuă și miercuri. Este a patra zi în care oamenii au ieșit în stradă, nemulțumiți de salarii și condițiile de muncă. Încă de la primele ore ale dimineții, sute de muncitori s-au strâns în fața Fabricii de Arme din oraș, potrivit Alba24.ro.

Din primele informații, Daniela Nicolescu, secretar de stat în Ministerul Economiei, a ajuns încă de marți seara la Cugir pentru a discuta cu oamenii.

Secretarul de stat din ministerului Economiei va discuta, pe rând, cu reprezentanții municiorilor din cele două fabrici din oraș. Primele negocieri au loc la Fabrica de Arme Cugir, urmând ca mai apoi reprezentantul ministerului să meargă și la Uzina Mecanică Cugir.

Angajații au cerut încă de vineri dimineață, de când a început protestul la Cugir, mărirea salariilor cu minim 30%, însă luni, 14 februarie, în consiliu de administrație, conducerea ar fi oferit o mărire de 6,5%, procent insuficient pentru muncitori, pentru a încheia protestele.

Citește și: Autoritățile vor să facă o aplicație pentru raportarea problemelor de pe drumurile din România

spot_imgspot_img
alba24.ro
alba24.rohttps://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Avertisment NATO. Războiul submarin și internetul

Avertisment NATO. Războiul submarin și internetul. Cablurile şi conductele...

De la mare la golf. Iranul nu a fost întotdeauna dușmanul Israelului

Am avut parte de un week-end palpitant pe plan...