Anonimă prinsă de ANAF cu 5,8 milioane de lei nejustificați pe „marile averi”

Data:

Fiscul din Iași a descoperit că o femeie de afaceri a cheltuit în trei ani 5,8 milioane de lei pe care nu-i poate justifica. Ofensivă împotriva „banilor la negru”.

O nouă „victimă” a unității speciale a Fiscului dedicată depistării persoanelor fizice care cheltuie bani fără proveniență.

Ancheta inspectorilor este complexă și detaliată: i-au luat în calcul și încasări de dobânzi bancare în cuantum de 0,18 lei.

Citește și: Sorin Cîmpeanu și-a dat demisia din funcția de ministru al Educației

Pentru cei 5,8 milioane de lei, Fiscul a stabilit un impozit de 1,2 milioane de lei și i-au pus sechestru pe bunuri mobile și imobile de peste 1,5 milioane de lei.

Femeia a contestat sechestrul, dar a pierdut procesul definitiv. Singura șansă pe care o mai are este judecata dosarului în care cere anularea pe fond a deciziei de impunere.

Continuarea, în ReporterIS!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related