​APEL UMANITAR. Băiețelul unei cunoscute handbaliste suferă de o boală gravă și are nevoie de ajutorul nostru

Data:

Familia Valeriei Motogna – fosta mare jucătoare de handbal (vicecampioană mondială) trece prin momente cuplite şi are nevoie de ajutorul nostru, al oamenilor buni cu inimă mare.

Se apropie Paștele și este mai cu har de la Dumnezeu să ajutăm și să facem bine, atât cât putem fiecare. Valeria Motogna și soţul ei, Gabriel Puşcaş au primit o veste cruntă. Băieţelul lor Patrick de doar 1 an şi 10 luni are leucemie mieloblastică. A fost diagnosticat cu această boală grea în data de 5 aprilie şi împreună cu mama sa se află deja în Italia, la o clinică din Genova unde a început tratamentul, dar totul este scump și costisitor.

Apelul a fost lansat de Corina Ţurcaş, fondatoarea Asociaţiei “Împreună-i vom face fericiţi.”

“V-am cerut ajutorul de nenumarate ori pentru diferite cazuri caritabile și voi v-aţi mobilizat de fiecare dată donând cu sufletul, desigur după posibilităţi, dar puţin cu puţin am reuşit să fim sprijin real celor aflaţi în situaţii dificile… din păcate azi sunt pusă iar în situaţia de a va cere ajutorul, de data aceasta pentru un băieţel de numai un an şi 10 luni, diagnosticat în 5 aprilie cu leucemie mieloblastica acuta, Patrick. Cunosc personal părinţii dar sunt convinsă că mulţi din comunitatea noastră şi mai ales din cea sportivă îi cunoaşteţi şi voi, Valeria Motogna şi Plantatie Zmen Ale au nevoie de noi pentru a putea lupta cu această crunta boală care umbreşte copilăria micuţului lor. Sunt deja în Italia, Genova, Patrick a şi început tratamentul, încă nu ştiu costurile, dar au fost anuntaţi că vor fi destul de mari de aceea pentru toţi cei care vreţi să îi ajutaţi vă las conturile tatălui în euro şi în lei:

Puşcaş Motogna Vasile Gabriel

RO92BTRLRONCRT0353543601 – Lei

RO42BTRLEURCRT0353543601 – Euro

Persoanele juridice pot să mă contacteze să intermediez prin contul asociaţiei Asociatia Împreună-i vom face fericiti .Vă spun sincer am primit vestea de câteva zile şi m-a şocat atât de tare încât nici nu mi-am mai găsit cuvintele potrivite pentru a putea încuraja familia, dar vreau să le transmit acum că le sunt alături cu tot sufletul, cu toată energia necesară pentru a-i susţine în lupta grea care îi aşteaptă. Vali şi Gabi sunt antrenorii de handbal a copiilor mei, de 3 ani ei i-au format şi au fost alături de ei dar şi de mulţi alţi copii din Zalău e momentul să le fim şi noi alături”, a transmis Corina Ţurcaş.

spot_imgspot_img
Monitorul de Sălaj
Monitorul de Sălajhttp://monitoruldesalaj.ro
Publicație online dedicată județului Sălaj editată de SC Monitorul de Salaj SRL din Zalău. Cel mai accesat site de știri, dezvăluiri și anchete din județul Sălaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related