luni, 25 octombrie 2021
spot_img
AcasăLa ziActualitateArafat: „Sunt 49 de localităţi unde se aplică măsuri după ce rata...

Arafat: „Sunt 49 de localităţi unde se aplică măsuri după ce rata incidenţei a depăşit 3 la mia de locuitori”

Şeful DSU, Raed Arafat, a declarat că, în prezent, în 49 de localităţi unde s-a înregistrat o rată de infectare cu COVID de peste 3 la mie se aplică măsuri de limitare şi interzicere a unor activităţi în scopul evitării răspândirii noului coronavirus, precizând, totodată, că la nivel naţional rata de infectare este de 1,24 la mia de locuitori, relatează Agerpres.

„Sunt mai multe localităţi care au intrat sub monitorizare şi unde s-au luat nişte măsuri în baza incidenţelor. 49 de localităţi, la număr, la acest moment, sunt cu peste 3 la mie, rata incidenţei în ultimele 14 zile […]

Citeşte mai mult pe G4Media.

SursăG4Media
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE