marți, 30 noiembrie 2021
AcasăLa ziActualitateARGEȘ - FOTBALIŞTII DE LA CS MIOVENI, DE SÂMBĂTĂ, GREVĂ JAPONEZĂ ÎN...

ARGEȘ – FOTBALIŞTII DE LA CS MIOVENI, DE SÂMBĂTĂ, GREVĂ JAPONEZĂ ÎN SEMN DE PROTEST FAŢĂ DE ARBITRAJELE CATASTROFALE

CS Mioveni devine prima echipă de fotbal din campionatul primei ligi de la noi care protestează printr-un soi de grevă japoneză, împotriva prestaţiilor sub orice critică ale arbitrilor din această ediţie de campionat. Anterior, primarul urbei, Ion Georgescu, ameninţase cu retragerea echipei din campionat.

Echipa de fotbal CS Mioveni nu are un parcurs strălucit în acest campionat, acumulând doar 11 puncte în 12 runde, însă, orice microbist care urmăreşte meciurile din campionatul nostru de fotbal ştie că echipa argeşeană a fost prejudiciată grav, nu o dată, de erori imense arbitraj.

La începutul lui august, Mioveniul pierdea cu 0-1 acasă, în faţa campioanei CFR Cluj-Napoca, după un meci în care arbitrul Florin Chivulete (feciorul celui cu „folcloristele”, de la Piatra Neamţ) a validat golul oaspeţilor în ciuda unui ofsaid flagrant, însă nu a dat un penalty pentru Mioveni deşi Garutti fusese tras de tricou, în careu, pînă la limita ruperii acestuia.

Etapa trecută, contra FCSB, arbitrul Marcel Bîrsan şi-a bătut joc, efectiv, de echipa argeşeană, dând un galben gratuit la Buziuc (eliminat apoi pentru al doilea), un penalty inventat pentru FCSB, plus un gol validat pentru FCSB, deşi fusese ofsaid. Finalmente, FCSB a învins cu 3-0 după pauză, când a jucat cu un om în plus şi s-au petrecut nenorocirile descrise aici, după ce prima repriză fusese echilibrată.

Articolul integral, pe ARGEȘUL ONLINE.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE