ARGEȘ – FOTBALIŞTII DE LA CS MIOVENI, DE SÂMBĂTĂ, GREVĂ JAPONEZĂ ÎN SEMN DE PROTEST FAŢĂ DE ARBITRAJELE CATASTROFALE

Data:

CS Mioveni devine prima echipă de fotbal din campionatul primei ligi de la noi care protestează printr-un soi de grevă japoneză, împotriva prestaţiilor sub orice critică ale arbitrilor din această ediţie de campionat. Anterior, primarul urbei, Ion Georgescu, ameninţase cu retragerea echipei din campionat.

Echipa de fotbal CS Mioveni nu are un parcurs strălucit în acest campionat, acumulând doar 11 puncte în 12 runde, însă, orice microbist care urmăreşte meciurile din campionatul nostru de fotbal ştie că echipa argeşeană a fost prejudiciată grav, nu o dată, de erori imense arbitraj.

La începutul lui august, Mioveniul pierdea cu 0-1 acasă, în faţa campioanei CFR Cluj-Napoca, după un meci în care arbitrul Florin Chivulete (feciorul celui cu „folcloristele”, de la Piatra Neamţ) a validat golul oaspeţilor în ciuda unui ofsaid flagrant, însă nu a dat un penalty pentru Mioveni deşi Garutti fusese tras de tricou, în careu, pînă la limita ruperii acestuia.

Etapa trecută, contra FCSB, arbitrul Marcel Bîrsan şi-a bătut joc, efectiv, de echipa argeşeană, dând un galben gratuit la Buziuc (eliminat apoi pentru al doilea), un penalty inventat pentru FCSB, plus un gol validat pentru FCSB, deşi fusese ofsaid. Finalmente, FCSB a învins cu 3-0 după pauză, când a jucat cu un om în plus şi s-au petrecut nenorocirile descrise aici, după ce prima repriză fusese echilibrată.

Articolul integral, pe ARGEȘUL ONLINE.

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Viceprimarul USR al Braşovului trimis în judecată: Sunt nevinovată, dar nu mai candidez

Viceprimarul USR al Braşovului trimis în judecată. Flavia Boghiu...

Lucrările la tronsonul Chiribiș – Biharia, din Autostrada Transilvania, vor începe abia anul viitor | Bihoreanul

Lucrările la tronsonul Chiribiș – Biharia, de 28,55 kilometri,...

Judecătorii au respins candidatura primarului localității din care face parte satul Viscri

Judecătorii au respins candidatura primarului localității din care face...

Iulian Dumitrescu candidează pentru un nou mandat, deși este acuzat de luare de mită

Iulian Dumitrescu candidează pentru un nou mandat de preşedinte...