Arhitectul-șef al Iașului circulă cu Toyota unui dezvoltator imobiliar care așteaptă autorizația pentru un turn de 23 de etaje

Data:

Arhitectul-șef al Iașului, Alexandru Mustiață, merge de câteva săptămâni cu un Hilux de circa 40.000 de euro.

Este mașina dezvoltatorului Florin Onofrei, care vrea să construiască un complex hotelier în pădurea Ciric și așteaptă autorizația pentru un turn imens în Primăverii.

„I-am împrumutat-o, suntem vecini”, spune omul de afaceri.

„Nu comentez”, e declarația inconștientă a lui Mustiață, anchetat deja în mai multe dosare penale și adus de Mihai Chirica ca lubrifiant în relația cu dezvoltatorii.

Dintre toți oamenii din Iași care au mașini, Mustiață l-a găsit exact pe cel care are proiecte mari la autorizat în Primărie.

Arhitectul-șef împrumută un monstru pe roți de la Onofrei, deși are nenumărate case, terenuri, iar anul trecut și-a mai luat o proprietate de 130.000 de euro.

Citește articolul integral pe Reporteris.ro

Citește și: INS: Populaţia rezidentă a României a fost la 1 ianuarie 2022 de 19,038 milioane de locuitori

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: reporteris.ro)

spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related