Armata rusă susține că a făcut „exerciții demonstrative” în Transnistria

Data:

Un grup operativ al forțelor armate ruse din Transnistria a desfășurat „exerciții demonstrative”, anunță Districtul Militar de Vest al Rusiei, citat de agenția de stat Interfax.

Potrivit HotNews.ro, armata rusă afirmă că exercițiile au vizat demonstrații de reparare a armelor și echipamentelor militare și de transferare a lor în modul operativ de vară. Cursurile au avut loc în cinci locuri de antrenament și zece puncte de antrenament, potrivit aceleiași surse.

„În cadrul evenimentului cerințele regulamentelor operative au fost aduse la cunoștința personalului [militar], a fost prezentată în practică procedura de efectuare a principalelor operațiuni de trecere a tuturor tipurilor de arme și echipamente militare în regimul de operare de vară”, a declarat serviciul de presă al Districtului Militar de Vest.

Știrea publicată de Interfax marți la ora 12:54 și actualizată apoi la 14:03 nu precizează dacă exercițiile au avut loc astăzi sau în zilele trecute în contextul tensiunilor din Transnistria, fără precedent în ultimele două decenii.

Citește și: Maia Sandu, despre situația din Transnistria: Există tensiuni între diferite forțe din interiorul regiunii, interesate de destabilizarea situației

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Mediocritatea liderilor politici | Revista22

Mediocritatea liderilor politici români din ultimul deceniu a dus...

Cătălin Cîrstoiu despre retragere: Până acum o săptămână eram un om respectat

Cătălin Cîrstoiu despre retragere: „până acum o săptămână eram...

Noi achiziții pentru creșterea securității României | Monitorul de Cluj

Noi achiziții pentru creșterea securității României, în contextul creșterii...