Armata ucraineană anunță că a mai distrus două nave de patrulare rusești lângă Insula Șerpilor

Data:

Armata ucraineană anunță că a distrus încă două nave rusești de patrulare din clasa Raptor cu o dronă Bayraktar, pe lângă Insula Șerpilor, care pare să aibă o miză foarte mare în această fază a războiului, informează HotNews.ro.

„Insula Șerpilor, locul de unde nu se mai întorc ‘rușiștii`”, se spune în mesajul ce însoțește imaginile ce arată cum sunt lovite navele marinei ruse. (‘Rușisti’ este un termen folosit de ucraineni ce combină cuvintele ‘ruși’ și ‘rasiști’”)

Interesant este că cele nouă Raptor rusești par să fi fost fotografiate din satelit sâmbătă, îndreptându-se spre coastele Ucrainei, după ce – tot cu o dronă turcească TB 2 – a fost lovită o navă de debarcare a marinei ruse aflată pe malul Insulei Șerpilor.

Noua reușită a ucrainenilor vine după ce luni au mai lovit două nave din clasa Raptor cu o dronă Bayraktar.

Citește și: FOTO | VIDEO Prima Doamnă a SUA, Jill Biden, către mamele ucrainene cu care s-a întâlnit la Bucureşti: “Sunteți incredibil de puternice și este uimitor că românii vă primesc în casele și în inimile lor”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

VIDEO Audiere în Parlamentul European pe tema dezinformării și propagandei ruse privind Ucraina și a impactului asupra proceselor democratice din UE

Comisia specială privind ingerințele externe în toate procesele democratice din Uniunea Europeană, inclusiv dezinformarea, a Parlamentului European, a susținut, joi, audierea

Licitație pentru reabilitarea a 50 de km de infrastructură de tramvai în București

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, săptămâna aceasta, llansarea licitaţiei pentru reabilitarea a 16 linii de tramvai.

Anonimă prinsă de ANAF cu 5,8 milioane de lei nejustificați pe „marile averi”

Fiscul din Iași a descoperit că o femeie de afaceri a cheltuit în trei ani 5,8 milioane de lei pe care nu-i poate justifica. Ofensivă împotriva „banilor la negru”.

La cea mai bogată universitate din Iași, studenții sunt puși să dea mii de lei pe consumabile

Un grup de studenţi din anul al VI-lea de la Facultatea de Medicină Dentară a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi (UMF) a trimis o plângere pe adresa redacţiei „Ziarului de Iaşi” în legătură cu faptul că trebuie să achiziţioneze din buzunarul propriu, an de an, materiale pentru procesul didactic în valoare de sute de lei.