Armatorii, lăsați „pe uscat” de birocrația din Direcția Transporturi Navale

Data:

Colaborarea transportatorilor cu structurile de decizie de la nivelul Direcției de Transport Naval din cadrul Ministerului Transporturilor ”a devenit extrem de grea”, pe fondul lipsei de dialog și al birocrației, avertizează Asociația Armatorilor și Operatorilor Portuari.

În mod normal, în această perioadă dificilă din punct de vedere economic, autoritățile ar fi trebuit să sprijine agenții economici să treacă peste efectele scumpirilor la energie și carburanți, sincopele din lanțurile logistice și, nu în ultimul rând, efectele războiului din Ucraina. Se pare însă că lucrurile merg în direcția opusă.

„Din păcate, s-au făcut niște schimbări la Ministerul Transporturilor, iar acum avem o comunicare foarte greoaie cu Direcția Transport Naval, deși colaborarea noastră cu acest departament este vitală pentru noi.

Practic, ne reamintim de situația de după războiul din Serbia, când lucrurile au fost întinse la maximum, când, la fel ca acum, armatorii trăgeau un semnal de alarmă, dar nimeni nu-i băga în seamă”, a declarat pentru „Viața liberă” Tudorel Bogos, vicepreședintele Asociației Armatorilor și Operatorilor Fluviali.

Continuarea în Viața liberă.

spot_img
Viața Liberă
Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Muzeele din Ucraina, jefuite de ocupanții ruși: „Ne fură istoria”

Muzeul Regional de Artă din Herson a pierdut 10.000...

CJ Bistrița-Năsăud face cetățean de onoare un afacerist inculpat pentru corupție

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a anunțat că intenționează să acorde...

Un general IGSU s-a pensionat fix înainte să fie inculpat. Va primi 12.000 de lei pe lună

Președintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de trecere...

Niculae Bădălău, arestat preventiv pentru 30 de zile

Curtea de Apel Bucureşti a decis luni ca Niculae...